Audiovisuele reisshows


PROGRAMMAOVERZICHT


        
Digitale projectie!

Schitterende kleuren!

Mooie muziek!

Zeer duidelijk commentaar!

Groot projectiescherm!

Ook presentaties met 

bewegende beelden!
Zie ook fotoalbum.

AMERIKA en HAWAII

Door middel van deze presentatie brengt u een bezoek aan New York. Ook Florida staat op het programma met Disney World, Cypres Gardens, de Everglades en de Florida Keys. Vervolgens bezoeken we de westkust met zijn schitterende Nationale Parken zoals Grand Canyon, Bryce Canyon en het Yosimete Nat. Park, als ook
de steden Las Vegas en San Francisco.
Hoogtepunt van dit programma is een bezoek aan Hawaii.


ARGENTINIË

U maakt een reis van ruim 12.000 km over land door heel Argentinië. Van de indrukwekkende watervallen van Iguazú in het noorden tot Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld.
Ook het Nat. Park Los Glaciares met zijn indrukwekkende gletsjer wordt bezocht.

Zie het land van koningin Máxima.

AUSTRALIË

Voor de pauze een reis van ruim 3000 km van Sydney naar Adelaide. Na de pauze van Townsville naar Cairns en van Alice Springs via Ayers Rock naar Darwin.
We maken ook kennis met de Aborriginals, de oorspronkelijke bewoners van Australië.
 

CANADA

Vanuit Toronto rijden we via de Niagara watervallen en Ottawa naar Québec-City. Aan de westkust is Vancouver ons uitgangspunt voor een tocht over het Vancouver-eiland en een boottocht door de Inside Passage naar Prince Rupert. U ziet mooie opnamen van de Nationale Parken Jasper en Banff. Ook komen we
de Canadese beren tegen tijdens een wandeling door
de mooie natuur.

CHILI

Onze autotocht door dit langgerekte land van Arica in het noorden tot Punta Arenas in het uiterste zuiden is erg indrukwekkend. Woestijnen, maanlandschappen, groene berglandschappen en kleurrijke stadjes met een vriendelijke bevolking wisselen elkaar af.
Hoogtepunt van deze reis is een boottocht door
de
fjorden en een bezoek aan het Torres del Paine nat. Park.

COSTA RICA 

Dit Midden Amerikaanse land is voor elke natuurlief-hebber een openbaring. U ziet o.a. schitterende opnamen van vulkaanlandschappen, droomstranden en tropisch regenwoud. Dit alles afgewisseld met een interessante dierenwereld en kleurrijke stadjes met een vriendelijke bevolking.

DUITSLAND  

Eifel, Rijn en Moezel. Onvergetelijke reisherinneringen.

Dit programma is niet van Breet/Beeld maar wel met 

de kwaliteit van Breet/Beeld.

Bewegende beelden!  

Beschikbaar via bemiddeling. 

Info: 035-6855506

FINLAND

U maakt een reis door heel Finland.

Dit programma is niet van Breet/Beeld maar wel met

de kwaliteit van Breet/Beeld.  

Beschikbaar via bemiddeling.

Info: Tel. 035-6855506

FRANKRIJK met CORSICA

Eerste nemen we u mee naar Parijs. Dan volgt een zwerftocht langs de Dordogne en een trektocht door de Pyreneeën met een bezoek aan Lourdes en Andorra.
Na de pauze brengen we een bezoek aan de Rivièra en het eiland Corsica.
 

GRIEKENLAND met KRETA 

Door middel van deze presentatie maakt u een reis over het vasteland van Griekenland, inclusief de Pelopónnesos en Athene.
Na de pauze een rondreis over Kreta en het mooie eiland Santorinie.
        

Na een bezoek aan Reykjavík en omgeving volgen we de ringweg rondom dit schitterende eiland. We maken interessante tochten door het binnenland en de Westfjorden. Deze presentatie zal een onuitwisbare indruk op u maken. 

IJSLAND

INDONESIË

Uitgangspunt van deze reis is Medan op Sumatra. Vervolgens maken we een autoreis vanuit Jakarta over Java.
Het hele kleurrijke Indonesische leven trekt aan ons voorbij.
Na de pauze brengt u een bezoek aan Bali en Sulawesi.

ISRAËL

Bijbelse geschiedenis afgewisseld met toeristische attracties. Een reis van Haifa via Jeruzalem naar Eilat aan de Rode zee.

Rondom Pasen tijdig reserveren.  

MALEISIË

Deze reis begint in de hoofdstad Kuala Lumpur en voert door een tropisch landschap met theeplantages, rijstvelden, vlindertuinen en Chinesche tempels naar alle uithoeken van het land. Na de pauze brengen we een bezoek aan de staten Sabah en Sarawak, gelegen op het eiland Borneo. We brengen ook een bezoek aan
een traditioneel Longhouse en zien o.a. een kleurrijke
dansshow. 

MAROKKO

Door middel van deze presentatie maakt u een reis door heel Marokko langs de koningssteden Fés, Meknes en Marrakech. Vervolgens door de bergen van de Hoge Atlas naar Ouarzazate.
Ter afsluiting de kamelenmarkt met de blauwe mannen in het diepe zuiden.

      

MEXIC0

We beginnen deze reis in Mexico-Stad. Rijden dan via Taxco naar de beroemde badplaats Acapulco. Vervolgens via de kleurrijke indianenmarkt van San Cristóbal naar het vakantieparadijs Yucatán.
Ook aandacht voor archeologische vindplaatsen.
    

NAMIBIË

Namibië is een land van uitgestrekte woestijnen, het heeft de hoogste zandduinen ter wereld en mooie wildparken zoals het beroemde Etosha.
U ziet de hoogtepunten van dit fascinerende land en brengt ook een bezoek aan de Victoria watervallen op de grens tussen Zambia en Zimbabwe.

NIEUW-ZEELAND

In het eerste deel van deze presentatie maken we een grote rondreis over het Noordereiland. Na de pauze bezoeken we het Zuidereiland met het indrukwekkende Fiordland Nat. Park. Ook de steden Dunedin en Christchurch krijgen onze aandacht. Dit land is echt een paradijs op aarde.

NOORWEGEN   

Door middel van deze presentatie maakt u een reis door heel Noorwegen, van Kristiansand in het zuiden tot de Noordkaap, inclusief een bezoek aan de Lofoten. Onbeschrijfelijk mooi!

OOSTENRIJK    

Vorarlberg en Tirol, Innsbruck en Salzburg, passeren in het eerste deel de revue. Vervolgens brengen we een bezoek aan Wenen, de Wörther See en tot besluit ziet u Oostenrijk in wintertooi. Altijd erg geliefd. 

SCHOTLAND

Door middel van deze presentatie maakt u een reis door heel Schotland. We starten in het Borderland en rijden via Edinburgh naar Inverness, vervolgens langs Loch Ness via Fort William en dan met de boot naar de Hebriden. Weer terug op het vasteland rijden we noordwaarts via Ullapool naar John o'Groats. 

ZUID-AFRIKA

Een complete wereld in een land, dat is Zuid-Afrika. het Krugerpark waar we safari gaan, de Kirstenbosch Botanische tuin met een schitterende bloemenpracht en Kaap de Goede Hoop, u ziet het allemaal. Dit land zult u niet snel vergeten. 

 ZWEDEN

Zweden is het grootste land van Scandinavië. We maken een reis van Malmö in het uiterste zuiden tot Abisko ver boven de poolcirkel en bezoeken de hoofdstad Stockholm en de eilanden Öland en Gotland.
Dit land is mooier dan u ooit had gedacht.

Tijdsduur per presentatie ongeveer 2 maal 40 / 45 min.
Korte versies ook mogelijk.

Informatie bij:   
BREET/BEELD AUDIOVISUELE PRODUCTIES                           

T.a.v. Ans en Chris Breet      
Tel: 0 3 5 - 6 8 5 5 5 0 6                           
E-mail: info@breetbeeld.nl

Vermeld in uw bericht in welke plaats en voor welke  organisatie een presentatie vertoond zou moeten worden.

 - - - ONTDEK DE WERELD MET BREET/BEELD - - -