Professionele audiovisuele presentaties

Lees ook dit.

 

Professionele audiovisuele presentaties als onderdeel van het cultuuraanbod...?

In Nederland is een avondje uit vaak een bezoek aan toneel, film, cabaret, dans of muziek. In onze buurlanden zijn professionele audiovisuele presentaties veel voorkomende cultuur- en kunstuitingen die veel bezoekers trekken. De daar veel bezochte presentaties omvatten een breed scala aan onderwerpen, waaronder veel reisreportages. Het geheim achter het succes schuilt in een aantal factoren. Groot geprojecteerde heldere beelden en daarbij de stem van een professionele spreker met mooie muziek vormen het succes. Per seizoen worden er meer dan 300 presentaties vertoond, goed voor zo'n 75.000 bezoekers. In ons land hangt nog altijd een merkwaardig misverstand als men het heeft over een audiovisuele presentatie. Te vaak denkt men aan de dia-avondjes van vroeger met saaie plaatjes, maar die tijd is voorbij. De presentaties van BREET/BEELD AV PRODUCTIES zijn een begrip bij veel serviceflats, zorgcentra, seniorenverenigingen,  buurthuizen, enz.

 

Promotie suggestie.

Vaak krijgen wij te horen van de activiteitencommisie / activiteitenbegeleiding dat niet genoeg bewoners naar de recreatiezaal komen en liever thuis TV blijven kijken. Achteraf krijgen ze van andere mensen te horen hoe mooi het was en hebben dan spijt.  Zeker nu veel presentaties zijn voorzien van bewegende beelden. Oorzaak is dat het dia-avondje van vroeger er nog zo ingebakken zit dat ze onze presentaties daarmee blijven vergelijken.  Bij andere huizen en verenigingen liep het bezoekersaantal echter op van 30 naar 80 en zelfs meer dan 100 mensen. Bij die huizen en verenigingen mogen wij regelmatig terugkomen en zijn onze presentaties een groot succes.

info@breetbeeld.nl  

De perfectie van BREET/BEELD.

Wij maken geen presentaties tijdens vakanties, maar gaan speciaal op reis om beeld en geluid op te nemen. Per land reisden wij zo'n 6 weken met de auto om overal te kunnen stoppen voor de mooiste opnamen. Vooraf wordt er een draaiboek geschreven, daarna worden de opnamen gemaakt en uiteindelijk worden de geselecteerde opnamen met commentaar, muziek en geluidseffecten tot een boeiend geheel gemonteerd.

Niet alleen aan het beeld maar ook aan het geluid wordt bijzonder veel aandacht besteed. Zo hebben wij per presentatie de beschikking over meer dan 500 cd's met mooie achtergrondmuziek die tegen betaling aan STEMRA beschikbaar wordt gesteld. Deze muziek is speciaal gecomponeerd voor gebruik bij audiovisuele presentaties en is in de winkel niet te koop. U hoort dus muziek die bij de beelden past en geen afgedraaide deuntjes. Zo heeft elke presentatie ongeveer 50 verschillende muziekfragmenten. Kortom aan onze presentaties wordt zoveel aandacht besteed dat deze met kop en schouders ver uitsteken boven het gemiddelde wat er op dit gebied wordt aangeboden. Daarom horen wij van velen de kreet:

Zo iets moois is bij ons nog nooit vertoond! 

Het grote beeld, de mooie muziek en de stem van een professionele spreker geven onze presentaties een ongekende meerwaarde die de kijker lijkt mee te nemen op reis door het betreffende land. De nog steeds ongeëvenaarde projectiekwaliteit van de briljante, vlijmscherpe en kleurrijke beelden van Breet/Beeld doet de kijker iedere keer weer verbaasd staan! De muziek is zodanig ingeregeld dat de stem niet wordt overheerst en mede door onze perfecte geluidsinstallatie kunnen de toeschouwers het geluid overal goed horen, zonder dat het geluidsniveau te hard is. Overigens brengen wij alle benodigde apparatuur mee, ook een groot projectiescherm.

Tijdsduur per presentatie ongeveer 2 maal 40 / 45 min.

Kortere versies ook mogelijk.

Onze tarieven zijn inclusief reiskosten en belasting. Reserveringen worden altijd schriftelijk bevestigd. Pas als u onze bevestiging voor akkoord binnen 5 dagen retour heeft verzonden, staat een presentatie definitief geboekt.

Informatie bij:   BREET/BEELD AUDIOVISUELE PRODUCTIES                            

T.a.v. Ans en Chris Breet                            

Tel: 0 3 5 - 6 8 5 5 5 0 6

of stuur liever een e-mail naar

 info@breetbeeld.nl

- - - ONTDEK DE WERELD MET BREET/BEELD - - -

 

 

 

 

Argentinië
Costa Rica