Referenties

Reactie van Groei en Bloei

 

Geachte fam. Breet,

Zoals beloofd hierbij de uitslag van de enquête over uw  AUDIOVISUELE REISSHOW  van gisteren.

Op de enquête kan men een kwalificatie van  ZEER GOEDGOEDMATIG  of  SLECHT  aangegeven worden en een cijfer. Sommige vullen beiden in, sommige alleen zeer goed etc.

52 keer: ZEER GOED     37 keer: GOED     1 keer: MATIG

Cijfer 10 = 36 keer gegeven,  Cijfer 9½ = 23 keer gegeven,  Cijfer 9 = 12 keer gegeven,  Cijfer 8½ = 8 keer gegeven,  Cijfer 8 = 5 keer gegeven,  Cijfer 7 = 2 keer gegeven,  Cijfer 6½ = 1 keer gegeven.  

U kunt tevreden zijn. Het was een uitstekende presentatie.

Met vriendelijke groeten,      Namens Groei en Bloei 

 

********************************************************************************************************************************

Een directeur van een grote serviceflat schreef eens het volgende:

 

Geachte familie Breet,

Gezien de vele zéér enthousiaste reacties die ik van onze bewoners kreeg na de vertoning van uw audiovisuele presentatie, wil ik u beiden nog eens dank zeggen voor dit werkelijk bijzonder mooie programma. Dat ik, als directeur uw voorstelling erg mooi vond is voor u en mij leuk, maar dat de bewoners de volgende dag in de koffiezaal het uitsluitend over uw programma hadden is veel belangrijker! Het is bepaald niet de eerste keer dat u bij ons iets presenteert, we zijn dus wel wat gewend en dus ook door u verwend. Uw programma was weer zo af, zo groots zo voortreffelijk dat het wel gebruiksstof en lovende reacties bij de bewoners moest opleveren. Toen de presentatie was afgelopen klaterde een daverend applaus en men was waarlijk enige tijd op reis geweest. Enkele bewoners zeiden mij, zo mooi heb ik nog nooit een audiovisuele presentatie gezien. Beeld, muziek en natuurlijk het commentaar waren zo op elkaar afgestemd en zo goed en gemakkelijk voor de bewoners te volgen dat de tijd veel te vlug voorbij ging. Wij hopen dat u beiden weer snel op reis gaat om ons weer een deel van de wereld te laten zien, dat wij nog niet kennen maar dat door uw presentatie opeens geen andere wereld meer voor ons zal zijn.

Nogmaals hartelijk dank en graag tot ziens, wij rekenen op u!